Cosbodag in teken van de zorg

Op 27 oktober vindt er weer een Cosbodag plaats. Deze keer gat het in de Rank aan de Lupinestraat over ‘Klanten, aanbieders en vrijwilligers.’De dag begint om 09.45 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur. Er zal een lunch gegeven worden.

Troost: ‘Het programma behandelt problemen vanuit het perspectief van een klant, een aan- bieder en een vrijwilligersorganisatie in de zorg. Drie verschillende benaderingen die hopelijk aanleiding zijn tot een goede discussie in de zaal en met de inleiders. Want is er straks nog zorg. Zijn er straks nog mantelzorgers en vrijwilligers en hoe moet ik mijn leven gaat inrichten wanneer ik niet meer alles zelf kan doen.’

De Stichting COSBO bestudeert al deze vragen via de vele activiteiten, ontwikkelingen en publicaties die er overal plaats vinden. Op de COSBOdagen horen wij ook graag wat uw mening is en wat voor problematiek u tegen komt.

Na de lunch is er een optreden van onze eigen Rooie Arie die zal zorgen dat de dag met een vrolijk lied wordt afgesloten. Het programma is bedoeld voor alle senioren van Nieuwegein, toegang kost 2.50 euro inclusief koffie en lunch.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk