Concert met Elly en Rikkert in de Rank

Zaterdagavond 17 november aanstaande geven Elly en Rikkert een concert in de Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid. Het concert begint om 20.00 uur.

Veel mensen kennen Elly en Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de ‘grote mensen.’ Tijdens deze concerten (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 45 jaar. Van hun eerste beginjaren tot nu toe, waaronder hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd’s: Rikkerts ‘Solo’ en Elly’s ‘Circusprinses.’

Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo’s: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. ‘Iedereen die zo’n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd’ aldus Bert Stekelenburg namens de organisatie.

Kaarten à € 5,- zijn te bestellen via www.zingenindekerk.nl. Het collectedoel van de avond is geheel bestemd voor ‘Kerk in Aktie’ van de PKN (versterk de kerk in het Midden Oosten).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren