College stelt aanpassingen bezoldigingsregeling vast

Het Georganiseerd Overleg heeft ingestemd met een aanpassing in de bezoldigingsregeling wat betreft de regels met betrekking tot het referte tijdvak. Als een medewerker wegens ziekte verhinderd is zijn werk te doen, is het referte tijdvak het tijdvak waarover de salariscompononenten die afhankelijk zijn van het functioneren (zoals een toelage onregelmatige dienst, een prestatiebeloning enz.) worden berekend en tijdens de ziekte van de medewerker uitbetaald worden. Dit tijdvak beslaat over het algemeen drie maanden.

Het GO heeft er ook mee ingestemd dat ziekte van een medewerker niet van invloed is op het tijdstip dat een (extra) periodieke verhoging wordt toegekend.

Ook voor wat betreft salariswijzigingen als gevolg van akkoorden op het gebied van arbeidsvoorwaarden, is de bezoldigingsregeling aangepast. In verband met de dualisering zoals deze bij gemeenten is doorgevoerd, zijn bepaalde bevoegdheden verschoven. Ook werd in de betreffende regeling burgemeester en wethouders vervangen door de term ´het college´.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: