College akkoord met aanpassing statuten stichting RAVU

Op 26 juni 2002 heeft het Algemeen Bestuur van de gemeenschappelijke regeling CPA/GHOR besloten is om de meldkamerfunctie voortaan uit te laten voeren door personeel van de stichting RAVU. (CPA/GHOR staat voor Centrale Post Ambulancevervoer / Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, RAVU staat voor Regionale Ambulance Voorziening provincie Utrecht.) Het bestuur van de gemeenschappelijke regeling en het bestuur van de stichting RAVU hebben hierover onlangs een overeenkomst getekend. De uitvoering van deze overeenkomst is bijna afgerond.

Als laatste juridische stap dient een aanpassing van de statuten van de stichting RAVU plaats te vinden. Deze aanpassing houdt in dat een besluit tot ontbinding van de stichting voortaan moet worden genomen door een twee derde meerderheid van de Raad van Toezicht van de stichting. De gemeente is verbonden aan de stichting RAVU. Het college heeft zich akkoord verklaard met de aanpassing van de statuten.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: