Katern

Club Ladies Fit van start gegaan in Nieuwegein

Op maandag 3 oktober heeft Body Fit Nieuwegein Club Ladies Fit geopend. Hiermee is Body Fit de eerste sportclub in Nieuwegein die alleen voor vrouwen toegankelijk is. Bij Club Ladies Fit kunnen vrouwen sporten in een rustige, gezellige omgeving. De club maakt onderdeel uit van Health Club Body Fit uit Nieuwegein en bevind zich op hetzelfde adres op de tweede verdieping.

Het initiatief voor de oprichting van de Ladies Club is gestart door een inwoonster uit Nieuwegein, die zocht naar een veilige en rustige plek om te sporten met gelijkgestemden. Uit een klein onderzoekje dat Sport ID deed naar aanleiding van deze wens, bleek dat er vanuit de wijken ook behoefte was. Samen met Body Fit heeft Sport ID daarom Club Ladies Fit ontwikkelt.

Sanne Kok van Body Fit: ‘De afgelopen weken zijn er al diverse aanmeldingen binnen gekomen. Het totaal aantal aanmeldingen staat nu op 51. Het is zo mooi dat we op deze manier vrouwen de mogelijkheid kunnen bieden lekker te sporten in een veilige en rustige omgeving. Het is gezellig. De vrouwen zijn enthousiast en de instructeurs zijn erg gemotiveerd om de dames goed te begeleiden. Wat wil je nog meer!’

clubladiesfit

One thought on “Club Ladies Fit van start gegaan in Nieuwegein

  1. Henk

    Wat een discriminatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk