Classic Sense Concerten

Peter Elbertse keert na jaren terug op een vertrouwde plek. Daar waar hij vroeger als dirigent van kerkkoren fungeerde, wil de oud-Vreeswijker nu de karakteristieke Barbarakerk in Nieuwegein-Zuid gebruiken als concertzaal voor een serie van drie belevingsconcerten in maart, april en mei. De concerten zijn laagdrempelig, licht klassiek getint en spelen in op uw zintuigen; naast horen en zien staat het creëren van een ontspannen gevoel en atmosfeer voorop!

Het eerste concert is op zondag 20 maart, aanvang 15.00 uur. Het ensemble ATMOS4, bestaande uit Peter Elbertse, Annemieke IJzerman, Esther Doornink en Mickey Wagner, neemt u mee op een muzikale reis waar klassieke muziek wordt verbonden met ontspannende improvisaties op Hang, klankschalen, gongs en percussie.

Kaarten voor de losse concerten kosten € 12,50 en voor een passe-partout betaalt u € 30,-. De kerk is vanaf 14.15 uur toegankelijk en ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar, betaling alleen in contante vorm. Reserveer via mail classicsenseconcerten@gmail.com en bekijk de website voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk