Cityplaza staat in het teken van Valentijn!

Op zaterdag 8 februari wordt er een grote wenswand geplaatst, waar tot en met valentijnsdag romantische boodschappen geplaatst kunnen worden. Bovendien ontvangt iedereen die een boodschap plaatst, een gratis fortune cookie. Deze boodschappen blijven op de 200 cm x 240 cm hoge wand geplaatst tot op valentijnsdag zelf. Bezoekers hebben dus tot en met 14 februari de tijd om te kijken of er een geheime boodschap voor hun tussenhangt.

Patisserie Oorbeek, gevestigd op Foodplaza, geeft op 8 februari een demonstratie met marsepeinen hartjes vanuit de Valentijnskraam. Hierop kan de bezoeker een tekst laten plaatsen in chocolade. De patisserie zal dit verzorgen en het hartje kan dan later weer opgehaald worden.

Op vrijdag 14 februari is er een “bruisend hartjes team” aanwezig in het winkelcentrum. Zij zorgen voor entertainment rondom de valentijn wenswand. Ook heeft Patisserie Oorbeek voor Valentijnsdag iets lekkers in de aanbieding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren