Cityplaza in trek bij dievengilde

Alweer zoekt de politie enkele dieven die hun slag hebben geslagen op winkelcentrum Cityplaza. Gelet op het aantal diefstallen kort op elkaar, lijkt het erop dat het stelen op Cityplaza een makkie is. Nu weer zoekt de politie vier vrouwen die op woensdagmiddag 12 augustus 2015 voor 500 euro aan make-up bij Trekpleister hebben gestolen. Eén van de vrouwen is inmiddels bekend bij de politie. De overige drie worden nog gezocht.

Rond 15.00 uur die woensdagmiddag komen de vier vrouwen de Trekpleister binnen. Één van hen heeft een buggy met daarin een kindje en één heeft een dubbele kinderwagen met twéé kinderen. Een klein meisje en een jongen op een fiets blijven buiten wachten.

Eén van de vrouwen pakt meerdere spullen uit de stelling en stopt die in de tas van een andere vrouw. Dat doen ze een paar keer. Weer een andere vrouw stopt ook spullen in de tas van die vrouw. Als de tas vol genoeg zit, verlaat het viertal de winkel, zonder af te rekenen. Het beveiligingspoortje gaat niet af, dus waarschijnlijk was de tas geprepareerd.

De vier blijken 37 stuks cosmetica en 2 koptelefoons te hebben gestolen met een totale waarde van 500 euro. Klik op het fotocameraatjes hieronder voor de foto’s en de signalementen van de dievegges.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk