Cityplaza Food Festival

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni aanstaande zal Cityplaza omgetoverd worden tot een culinaire hotspot in de vorm van een sfeervol foodfestival! Een weekend vol genieten van heerlijk eten en drinken en maak je kennis met de ondernemers van het winkelcentrum in de binnenstad van Nieuwegein.

Naast de verschillende foodtrucks die op het festival staan, zijn er lekkere proeverijtjes, leuke workshops en andere food gerelateerde activiteiten. Diverse goede singer songwriters komen optreden, afgewisseld door een te gekke DJ. Uitrusten kan bij het natuurlijke oplaadpunt, neem plaats in een van de ligstoelen en verorber een heerlijke salade. Voor kinderen is er een actief programma in De Kuil met een springkussen, ouderwets snoephappen, bloemkoolbowlen en knutselen. Cityplaza wil met dit event het echte foodfestivalgevoel creëren!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren