CityMeets opent weer haar deuren!

De nieuwe vergader -en flexwerkplek in Cityplaza Nieuwegein is klaar om weer klanten te ontvangen! CityMeets is één van de onderdelen van Stichting De Ruilfabriek, en werkt op basis van een bijzondere formule waarbij onder meer vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ingezet.

CityMeets heeft haar tarieven zo aangepast dat ook kleinere bedrijven, ZZP-ers en andere mooie initiatieven gebruik kunnen maken van deze bijzondere locatie. Het feit dat binnen CityMeets de MVO gedachte uitdragen midden in een bruisend winkelcentrum maakt deze locatie uniek en bijzonder. Vrijwilligers zijn ook van harte welkom om deze locatie te laten groeien. CityMeets beschikt over zeven aparte ruimtes, maar is ook in haar geheel af te huren.

Ben je op zoek naar een betaalbare bijzondere locatie en wil je tegelijkertijd deze bijzondere initiatieven steunen kijk dan eens op de website van CityMeets.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren