Christoffelschool organiseert lampionnenoptocht

Vind je het leuk om in het donker met je eigen lampion te lopen en gezellige Sint Maarten liedjes te zingen? Loop dan mee op donderdag 11 november met de Sint Maarten lampionnenoptocht van basisschool Christoffel. Alle kinderen uit de wijk zijn van harte welkom om, onder begeleiding, mee te lopen met de lampionnenoptocht. De kosten zijn 2,- euro per kind. U krijgt van de school een lampionnenlampje. U kunt zelf thuis een eigen lampion knutselen of u kunt er één kopen in de winkel.
U kunt zich opgeven via dit email adres of geef een briefje af met daarop uw naam en telefoonnummer en het aantal deelnemers op basisschool Christoffel aan de Kersegaarde 17/19 in Nieuwegein. Om 18.30 uur gaan de deuren open om te betalen en uw lampje op te halen. Om 19.00 uur gaat de optocht van start vanaf het schoolplein van Basisschool Christoffel. Om 19.45 uur verwachten de organisatoren weer terug te zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren