Chris Hordijk sluit feest af opening Stadshuis

Het Openingsfeest Stadshuis wordt zaterdag 24 maart feestelijk afgesloten door Chris Hordijk van The Voice of Holland. De zanger sluit het feest ter gelegenheid van de opening van het Stadshuis om 16.45 uur af met een spetterend optreden op een groot podium op het verdiept winkelplein in de Nieuwegeinse binnenstad.

Het Openingsfeest Stadshuis wordt een geweldig feest voor en door Nieuwegein. Ruim 40 verenigingen en organisaties met in totaal meer dan 500 deelnemers leveren een bijdrage aan het unieke feestprogramma vol muziek- en dansoptredens, workshops en andere leuke activiteiten. Bezoekers van de binnenstad kunnen zaterdag 24 maart van 10.00 – 17.00 uur genieten van de vele festiviteiten in en rondom het Stadshuis. Met het optreden van Chris Hordijk, finalist van het tweede seizoen van The Voice of Holland, wordt de dag rond om 16.45 uur op feestelijke wijze afgesloten op het buitenpodium op Laag Raadstede (voor de Jumbo).

Naast de vele optredens in en om het Stadshuis, kunnen bezoekers tijdens het openingsfeest ook een kijkje nemen bij de bewoners van het Stadshuis. Gemeente Nieuwegein, Bibliotheek De tweede verdieping, MOvactor, Wereldwinkel en UWV WERKbedrijf stellen tijdens een uitgebreid open huis programma de deuren van het Stadshuis wijd open en organiseren onder andere rondleidingen, maatschappelijke debatten en multiculturele optredens.

Met de Openingsfeest Stadshuis geven de Stadshuis partners samen met DE KOM, stadstheater en kunstencentrum een knallend startschot aan de ambitie om van het Nieuwegeinse stadscentrum een bruisende binnenstad te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk