Chatten, foto’s en berichten plaatsen

Let op! Speciaal voor de wijkbewoners in Vreeswijk hebben we een Facebookgroep aangemaakt waar u alles mag plaatsen over uw wijk. Is er onvrede, zijn er leuke dingen te doen etc. schrijf het op en deel het met uw wijkbewoners, alles mag. Ook op foto’s zijn we dol. Foto’s van leuke dingen of foto’s van dingen die verbeterd kunnen worden in de openbare ruimte. Laat het de buurtbewoners weten en doe mee en deel je genoegen of ongenoegen. Ga hier naar de groep over uw wijk en geef het vooral door dat de groep bestaat.

Gaat het om veiligheid, wordt dan lid van onze BuurtWhatsApp in Nieuwegein.

Over de wijk Vreeswijk
Vreeswijk ligt in het zuidelijk deel van Nieuwegein. Het oude dorp Vreeswijk was ooit een zelfstandige gemeente, maar werd in 1971 samen met de Gemeente Jutphaas samengevoegd tot de Gemeente Nieuwegein. Vreeswijk grenst in het noorden aan het bedrijventerrein de Wiers. In het oosten grenst de wijk aan het Lekkanaal. Dit water scheidt Vreeswijk van het bedrijventerrein Het Klooster. In het zuiden grenst de wijk aan de Lek. Aan de andere kant van de Lek ligt Vianen. Het Merwedekanaal scheidt Vreeswijk in het westen van de woonwijken Zandveld en Lekboulevard.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren