Chatten, foto’s en berichten plaatsen

Let op! Speciaal voor de wijkbewoners in Fokkesteeg hebben we een Facebookgroep aangemaakt waar u alles mag plaatsen over uw wijk. Is er onvrede, zijn er leuke dingen te doen etc. schrijf het op en deel het met uw wijkbewoners, alles mag. Ook op foto’s zijn we dol. Foto’s van leuke dingen of foto’s van dingen die verbeterd kunnen worden in de openbare ruimte. Laat het de buurtbewoners weten en doe mee en deel je genoegen of ongenoegen. Ga hier naar de groep over uw wijk en geef het vooral door dat de groep bestaat.

Gaat het om veiligheid, wordt dan lid van onze BuurtWhatsApp in Nieuwegein.

Over de wijk Fokkesteeg
Fokkesteeg ligt in het zuiden van Nieuwegein. De woonwijk uit de jaren tachtig grenst in het noorden aan Merwestein. Beide wijken worden van elkaar gescheiden door de Plettenburgerbaan. In het oosten grenst de wijk aan het Merwedekanaal. Dit water scheidt Fokkesteeg van het bedrijventerrein De Wiers.

In het zuiden grenst Fokkesteeg aan de woonwijk Zandveld. In het westen van Fokkesteeg ligt Park Oudegein. Fokkesteeg en het park worden gescheiden door de ´s Gravenhoutseweg.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: