CES2020 een korte recap

CES 2020 is net weer voorbij. De grootste en belangrijkste beurs voor consumentenelektronica is altijd weer een belangrijke graadmeter voor wat er gaat gebeuren in de wereld de komende tijd. Daarom is het interessant om een aantal producten er alvast eens uit te lichten. Aan de hand van een test top 10 kan je dan zelf bepalen welk model van welke fabrikant de beste in zijn soort is. Zo kan jij dus binnenkort ook van de nieuwste producten van de hoogste kwaliteit genieten. Tijd om te bekijken wat er allemaal speelt.

Een nog grotere televisie
Een product waar veel mensen al enige tijd naar uitkijken is The Wall Luxury. Dit is de definitieve stap die je moet zetten om van je eigen woonkamer een bioscoop te maken. Deze televisie is nog groter, nog scherper en nog krachtiger dan elk ander model ooit tevoren. Het is ongeveer zo groot als het doel waar Jasper Cillissen de eer van het Nederlands Elftal in verdedigd. Misschien dat je het op een kleinere televisie ook wel goed ziet, maar dat neemt niet weg dat je deze ervaring natuurlijk gewoon moet meemaken als consument.

Meer dan een toilet
Smarthomes zijn nog lang niet uitontwikkeld. Vooral de opkomst van spraaksturing maakt meer en meer mogelijk. Dat is bijvoorbeeld ook doorgedrongen tot het toilet. Een voorbeeld is Numi 2.0, die tijdens CES 2020 gepresenteerd werd. Als het gaat om wat de beste koop van producten in een bepaalde categorie is, dan zal dit toilet daar zeker bovenuit steken. Het is toch wel fijn om te zorgen dat het toilet zich aanpast aan wat jij op dat moment nodig hebt. Het is toch al niet je fijnste bezigheid op de dag. Dus elk beetje comfort wat daaraan toegevoegd kan worden, is meegenomen.

Cocktails maken zoals je koffiezet
Het zetten van koffie is met de opkomst van pads en capsules voor iedereen mogelijk geworden. Je kunt eigenlijk de fout niet meer ingaan. Wat zou het toch fijn zijn wanneer dat ook met andere drankjes mogelijk was. Die mogelijkheid is er nu in ieder geval voor cocktails. Op de beurs zal een cocktailmixer gepresenteerd worden die het maken van de lekkerste drankjes terugbrengt tot een druk op de knop. Je kunt het vinden onder de naam The Bartesian. Zo kan je je al snel voelen zoals Tom Cruise zich voelde in de film Cocktail.

Een kussen op maat
Dat er nog veel winst te behalen is in onze nachtrust is in recente jaren wel gebleken. Er zijn talloze uitvindingen op dit vlak gedaan. Dat is op de CES 2020 ook weer gebleken. De Motion Pillow is hier een voorbeeld van. Dat is een kussen dat aanvoelt wanneer je niet in de juiste houding ligt. Met behulp van luchtdruk kan het kussen zich dan aan jou aanpassen. Waardoor je dus al snel weer wel in de juiste houding komt te liggen. Zo kan je gewoon bewegen in je slaap, maar wel alle rust vinden die je ’s nachts zoekt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren