CDA-raadsleden stappen in het huwelijks bootje

In de Oude Dorpskerk van Bunnik waren op zaterdag 24 juni veel Nieuwegeinse en Bunnikse politici, samengekomen voor de huwelijksbevestiging van het Bunnikse CDA-raadslid Laura Geerlings en de Nieuwegeinse CDA-fractievoorzitter Roelof-Jan de Wild.

De huwelijksdienst werd geleid door zowel de Nieuwegeinse predikant Fred Blokhuis als de Bunnikse pastor Anton ten Klooster. Voorafgaand aan de kerkdienst werd in het Bunnikse kasteel Cammingha het burgerlijk huwelijk voltrokken door de burgemeester van Bunnik, Hans-Martijn Ostendorp. In Nieuwegein werd de dag feestelijk afgesloten waarmee het huwelijk in beide gemeenten is gevierd.

Het bruidspaar heeft elkaar leren kennen via hun politieke activiteiten namens het CDA. “Het CDA heeft ons samengebracht en we zijn heel dankbaar voor wat daaruit is voortgekomen. We hebben vandaag een mooi begin van ons huwelijk gevierd en bedanken iedereen die daar aan heeft bijgedragen”, aldus het kersverse bruidspaar dat zich in de nabije toekomst in de gemeente Bunnik zal gaan vestigen. Roelof de Wild zal hiertoe op 21 september a.s afscheid nemen van de Nieuwegeinse raad.

Onze karikaturist Jan Ibelings maakte bovenstaande karikatuur en had zo zijn eigen idee over het huwelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren