CDA lest dorst sportief Nieuwegein

Net als vorig jaar was het CDA Nieuwegein ook nu weer te vinden langs de Nedereindseweg op de laatste dag van de Avondvierdaagse. Bestuursleden, leden van de fractie en de wethouder met haar kinderen deelden flesjes water uit.

“Het was niet te geloven; halverwege de stoet waren we al door al onze flesjes water heen”, vertelt wethouder Helen van den Berg.  “De laatste etappe is altijd een groot feest, maar het is ook heel erg leuk om de lopers langs de route op deze manier te steunen.”

Het was perfect wandelweer; niet te warm en droog. Toch vonden de flesjes water gretig aftrek. Hele groepen verdrongen zich rond de auto van waaruit de flesjes werden uitgedeeld. CDA Nieuwegein feliciteert de duizenden deelnemers aan de Avondvierdaagse met hun sportieve prestatie. Zij hebben laten zien dat Nieuwegein beweegt en dat dat niet alleen gezond, maar ook nog eens erg leuk is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren