Cars4Charity zamelt voedselpakketten in voor Voedselbank Nieuwegein

Op 23 juli aanstaande organiseert Japtuning, leverancier van auto-accessoires, voor de 4e keer een Cars4Charity. Dit is een auto-evenement voor mensen met een passie voor auto’s en ten behoeve van de Voedselbank. Deze keer gaat de opbrengst naar de Voedselbank in Nieuwegein. In 2016 werden maar liefst 60 grote melkkratten met voedsel opgehaald en deden ruim 400 auto’s mee aan de actie. Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats op De Blokhoeve nabij de MC Donalds en de Beursfabriek.

Cars4Charity organiseert elk jaar een Food Drive met een twist. Voor een gevulde boodschappen tas mooie auto’s bekijken. De organisatie zorgt zelf voor een aantal spectaculaire show cars. Waaronder KITT uit de film Nightrider en de Groene Opel Manta uit de film New Kids met een LookaLike uit de Film. ‘We zijn nog bezig met meerdere prachtige wagens maar dat laat nog even op zich wachten’ aldus de organisatie tegenover onze redactie. Op het ‘marktplein’ kun je lekker snuffelen tussen allerhande producten die voor je auto worden aangeboden. Uit alle aanwezige auto’s wordt die dag de mooiste exemplaar gekozen.

Wethouder Martijn Stekelenburg van de gemeente Nieuwegein zal aanwezig zijn voor de uitreiking van de ‘Grootste Donatie’ die dag. Wil jij je inzetten en wil je nu al voedsel inzamelen voor de Voedselbank in Nieuwegein? Neem dan contact op met de organisatie. Wellicht maak jij dan kans op de mooie prijs die je kunt winnen als je de ‘Grootste Donatie’ weet te geven. Het e-mail adres is: info@cars4charity.nl. De toegang tot het evenement is op 23 juli aanstaande gratis.

2 thoughts on “Cars4Charity zamelt voedselpakketten in voor Voedselbank Nieuwegein

  1. […] van de Voedselbank. Deze keer gaat de opbrengst naar de Voedselbank in Nieuwegein. Wij hebben hier eerder over bericht. Het evenement vindt plaats op de parkeerplaats op De Blokhoeve nabij de MC Donalds aan de […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk