Wandel en ontmoet lotgenoten

Rouwgroep Nieuwegein pakt na maanden van gedwongen rust, de draad weer op. De wandelgroep gaat weer starten. Lotgenoten met een verlieservaring kunnen elkaar ontmoeten. Al meer dan vijf jaar organiseert Rouwgroep Nieuwegein de wandeling iedere laatste vrijdagmiddag van de maand. Deze maand is dat op vrijdag 31 juli a.s.

Voor sommigen is de stap (te) groot om deel te nemen aan de gespreksgroepen. Daarom is het aanbod om te gaan wandelen in het leven geroepen. De wandelgroep is geen vaste groep. Mensen geven zich per keer op. Men hoeft echt geen geoefende wandelaar te zijn, er wordt maximaal 40 minuten gelopen (2-3 kilometer).

Onder leiding van twee begeleiders van de Rouwgroep Nieuwegein kan men elkaar tijdens deze korte wandeling ontmoeten op een ontspannen manier. Bij terugkomst wordt er thee gedronken en kunt u napraten met lotgenoten.

Wanneer: vrijdag 31 juli 2020
Tijd: van 14.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: na aanmelding wordt de locatie doorgegeven
Kosten: geen, vrijwillige bijdrage is mogelijk
Aanmelden: Via het contactformulier op deze website

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren