Camper vat vlam in Parkhout

Zondagmiddag rond 13.00 uur is een voertuig in de brand gevlogen op de parkeerplaats nabij Jack’s Grillhouse in Parkhout. De brandweer kon niet voorkomen dat de Volkswagen, die omgebouwd was tot camper, volledig uitbrandde. Hij is Total loss verklaard. Extra triest voor de eigenaar, hij had hem net een dagje.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend. Het stel besloot om in de buurt van de Parkhout in Nieuwegein even de benen te strekken. Maar op een parkeerplaats naast de weg sloegen opeens de vlammen onder de bijrijdersstoel vandaan. Het stel wist op tijd uit de bus te komen, maar de klassieke Volkswagen uit 1982 brandde wel helemaal uit.

Vanwege de droogte heeft de brandweer de bossages waartegen de camper stond geparkeerd extra natgehouden. In de bus lag ook een gasfles om mee te koken. Die explodeerde uiteindelijk ook. Dat leverde een dikke rookwolk op die in de omgeving goed te zien was. Een berger heeft het busje afgesleept.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren