Cals College in bestuur Samen voor Nieuwegein

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, heeft een nieuw bestuurslid. Peter Vijverberg, rector van het Cals College in Nieuwegein, vervangt Dennis Duiker van MOvactor in het bestuur van de stichting.

Dennis Duiker heeft vanaf begin 2010 deel uitgemaakt van het bestuur. Hij vervuld de rol van secretaris, Peter Vijverberg neemt deze functie nu over. Samen voor Nieuwegein bedankt Dennis voor zijn jarenlange inzet en inbreng binnen het bestuur en het netwerk. MOvactor blijft als partner betrokken bij Samen voor Nieuwegein. Zij faciliteren onder andere de werkplek van de intermediair.

Het bestuur van Samen voor Nieuwegein bestaat nu uit voorzitter Dorathé van
Doorn (PrintRun en Fair Return Media), penningmeester Wil Broekman (Rabobank) en secretaris Peter Vijverberg (Cals College). Voorzitter Dorathé van Doorn: ‘’We zijn erg blij met Peter’s komst. Hiermee wordt het onderwijs en daarmee ook de jeugd vertegenwoordigd in ons bestuur.’’‘’Er staan een paar mooie evenementen in de agenda. In oktober de partnerbijeenkomst en natuurlijk niet te vergeten op donderdag 20 november De Beursvloer. Voor mij een mooie gelegenheid om kennis te maken met de andere partners en de activiteiten van Samen voor Nieuwegein.’’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk