Cals College doet mee met ‘Schilder onze Wagen’

Het Cals College uit Nieuwegein gaat mee doen aan de landelijke competitie “Schilder onze Wagen”, uitgeschreven door Phileas Fogg Theatre Company.

The Phileas Fogg Theatre Company werkt al ruim 20 jaar in Nederland en zijn een autoriteit op het gebied van het helpen van leerlingen om beter en met meer zelfvertrouwen Engels te praten en te verstaan. Hiervoor organiseren ze Drama Workshops waarmee kinderen “in no time” Engels leren.

De “Paint Our Wagon” competitie is toegangelijk voor klassen van de middelbare scholen. The Phileas Fogg Theatre Company heeft een nieuwe witte Ford Transit aangeschaft en de scholen kunnen ideeën inzenden om de auto te beschilderen. De School met het beste idee wint een mooie prijs waaronder een workshop voor een dag voor de hele school, een uitje naar een pretpark voor de winnende klas en een weekendje weg voor de leraar van de winnende klas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren