Cabarestafette in De Kom

De Cabarestafette vormt al vijftien jaar een podium voor nieuw cabarettalent, dat zich op de theaterplanken aan een groot publiek komt voorstellen. Op 7 maart heeft u in Theater De Kom het genoegen kennis te maken met Sarah Kroos, Veldhuis & Kemper en RUL.

Veel grote cabaretiers zijn op de Cabarestafette begonnen. Brigitte Kaandorp, Hans Liberg, Waardenberg en De Jong, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Lenette van Dongen: het lijkt ons een aardige lijst. De formule is in al die tijd eigenlijk onveranderd gebleven: per avond krijgen drie nieuwkomers de kans een deel uit hun (avondvullende) programma te spelen. Iedere Cabarestafette-avond is uniek, omdat elk theater zelf zijn programma samenstelt uit een groot aantal deelnemers. De presentatie is in handen van Monique Brouwer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: