Buurtplein Galecop op 3 oktober in gebruik

Momenteel wordt er druk verbouwd om Buurtplein Galecop op 3 oktober in gebruik te kunnen nemen. Het nieuwe buurtplein wordt verbouw en ingericht volgens de stijl van de andere buurtpleinen (Batau, Doorslag en Zuid) en wordt daarmee het vierde Buurtplein van MOvactor.
Wij hebben het Buurtplein in samenwerking met huisartsen Visser en Van Vollevelde en fysiopraktijk Van Leeuwen ontwikkeld tot een locatie waar voorzieningen voor gezondheid, welzijn en cultuur intensief samenwerken en inhoud geven aan de succesvolle innovatie ‘Welzijn op recept‘.

entreeinterieurgalecopHet Buurtplein is een laagdrempelige ontmoetingsplaats. Meedoen aan een van de vele activiteiten of zelf een bewonersinitiatief organiseren, een kopje koffie of thee met gebak bij FAIR’S, een boek lezen of lenen in de leeslounge, het kan er allemaal. Maar het Buurtplein biedt nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Team Galecop, bestaande uit Ilse van der Baan en Sylvia Rehorst (sociaal beheerders), Rafael Taapken (jongerenwerker) en Sigrid van der Meij (welzijnscoach), nodigt iedereen hierbij uit voor de officiële opening op zaterdag 5 november om 12:00 uur.

Een ieder is deze dag van 11:00 tot 17:00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe Buurtplein. Voor een lekker hapje en drankje wordt gezorgd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk