Buurtfestival GRAS in de binnentuin van Buurtplein Batau

Op zaterdag 23 juni wordt de binnentuin van Buurtplein Batau omgetoverd tot circusachtig feestterrein voor buurtfestival GRAS. Het festival is gratis toegankelijk en wordt voor de tweede keer gehouden in Batau Noord.

Op het muziekpodium is een line-up van Nieuwegeinse artiesten te bewonderen, zoals Popkoor Amazing en The Bonobos. Circus SNOR is aanwezig om heldhaftige kinderen en stoere volwassen te leren hoe je jongleert, op een grote bal loopt of op een eenwieler fietst. Voor de minder dapperen is er een lekker terras waar IJsmakerij Schep ijsjes uitdeelt en waar iedereen kan genieten van koele drankjes en heerlijk eten.

De boekenruiltafel biedt een uitgelezen kans om leesvoer uit te wisselen. Ook bij slecht weer is het goed toeven bij GRAS want er zijn voldoende tenten voor alle feestelijkheden.

GRAS, festival voor en door de buurt, wordt mogelijk gemaakt door Stichting De Baten in samenwerking met DE KOM, stadstheater en kunstencentrum, Fair’s eerlijk eten en drinken en MOvactor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren