Burgemeester de Vos opent nieuw pand Tectum

Op dinsdag 30 september zal burgemeester De Vos het verbouwde pand van Tectum voor dakvakmanschap openen. Tectum is het enige opleidingsinstituut in Nederland waar, gesteund door de werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers, opleidingen worden gegeven in het dakbedekkingsvak. Aanvankelijk is Tectum een samenwerkingsverband van ondernemers voor het detacheren en opleiden van nieuw personeel, later werden vooral ook bijscholingscursussen voor dakdekkers gegeven. Ook kunnen MBO-leerlingen terecht voor een opleiding tot dakdekker. Deze opleidingen worden georganiseerd in samenwerking met ROC-Utrecht. Ook verzorgt Tectum de ondernemersopleidingen voor de dakbedekkingsbranche.

Voor Nieuwegein is Tectum een welkome aanvulling op het onderwijsaanbod. Het geeft weer meer mogelijkheden om ook lokaal scholing aan te bieden op verschillende niveaus. Het onderwijsaanbod bestrijkt namelijk het hele scala van het dakbedekkingsvak bestrijkt: van leren werken met verschillende dakbedekkingsmaterialen tot personeelsmanagement en bedrijfsvoering.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren