Burendag bij Dorpshuis Fort Vreeswijk

Zondag 26 september vieren we Burendag op Fort Vreeswijk. Op deze dag is er (extra) aandacht voor je buurt en je buren: samenkomen staat centraal. Het Dorpshuis organiseert twee activiteiten die dag: een fietstocht en het optreden van een salsaband. Ook kunnen buurtbewoners deze dag tussen 13.30 uur en 16.00 uur langskomen op het Fort voor een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Fietstocht
Er is een fietstocht van 40 kilometer uitgezet. De tocht brengt je langs prachtige objecten van de (werelderfgoed!) Nieuwe Hollandse Waterlinie en industrieel erfgoed aan de oevers van de Vaartse Rijn en het Merwedekanaal. Je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur vertrekken vanaf het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Daar eindigt de route ook weer. Deelname kost € 1,-. Voor dat bedrag ontvang je de route en een goody bag. Nodig je je buren uit om mee te gaan, dan doen zij gratis mee.

Salsaband
Om 16.00 uur treedt Salsaband Salero uit Amsterdam op in het Dorpshuis. Het belooft een feest voor jong en oud te worden, met swingende muziek. Onder leiding van Minco Coenraad speelt Salero oude salsakrakers als Anacaona, Idilio en Sonambulo, maar ook nieuwe songs van de Spaanse band Tromboranga. Wie wil kan zelf meedoen en zo de basis-danspassen leren. Deelname kost € 2,-. Ook hier geldt: nodig je je buren uit om mee te gaan, dan doen zij gratis mee.

Meer informatie en aanmelden
Je kunt je t/m 23 september aanmelden voor een of beide activiteiten. Stuur een e-mail naar info@fortvreeswijk.nl (graag Fietstocht en/of Salsadansen vermelden in de onderwerpregel) of bel naar 06-21664918 (beheerteam Dorpshuis Vreeswijk).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren