Brunch in de Voorhof 4 april a.s.

Paashazen, eieren zoeken in het weiland, een nieuw begin… Zaken waaraan u wellicht denkt bij het woord Pasen. Bij Pasen staat bij ons de opstanding van Jezus centraal, die voor ons allen écht een nieuw begin mogelijk maakt. Tijdens de Brunch vertellen wij graag over Hem. Wij nodigen iedereen uit met ons mee te Brunchen op zondag 4 april in de Hervormde Kerk De Voorhof. Tijdens De Brunch, vanaf 10.45, zal kort iets over het christelijk geloof verteld worden en zingen we enkele liederen.
 
Elke eerste zondagochtend van de maand. Ontspannen samen een laat ontbijtje pakken, of een vroege lunch. Ontbijten in een kerkzaal? Dat is dus niet zomaar!Inderdaad, niet zomaar! Het is een brunch voor mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar zingeving. Wat gebeurt er met me? Waar ga ik heen? Een brunch voor als je je eenzaam voelt, of als je gewoon behoefte hebt aan een gesprekje of aan wat troost. Zoiets heeft iedereen op z’n tijd wel eens nodig.
 
Wij zoeken zelf ook en geloven dat Jezus ingaat op uw en onze vragen. Zijn woorden willen we graag met jullie delen, en ook wat Hij gedaan heeft en wat Hij nu doet. We verwachten mensen van allerlei soort: jong, oud, kinderen, gezinnen, we verwelkomen echt iedereen. Zoals iedereen ook welkom is bij God. Juist daarom willen wij graag met u eten en drinken en, als u wilt, even doorpraten. Vrijblijvend. U bent heel hartelijk welkom. Komt u ook?
 
Contact: info@brunchindevoorhof.nl
http://www.brunchindevoorhof.nl/
Wiersdijk 8b, wijk Fokkesteeg in Nieuwegein-Zuid
Elke eerste zondag van de maand, m.u.v. juli en augustus

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk