Katern

Broekhuis en TennisDirect nieuwe sponsors van Tennisvereniging Rijnhuyse

Met de officiële start van het nieuwe tennisseizoen heeft Tennisvereniging Rijnhuyse direct 2 nieuwe sponsors aan zich weten te verbinden, te weten TennisDirect en Broekhuis. TennisDirect geeft de sponsoring vorm door ledenacties, een shoptegoed en trainingsmaterialen. Broekhuis sponsort Rijnhuyse onder andere met een bonus bij autoverkoop, onderhoud of schadeherstel.

Op de foto: Carlo Persijn (links) van TennisDirect en Raymond van de Peppel en Celesta Vendrig (beiden Rijnhuyse) bevestigen met een handtekening de sponsorovereenkomst tussen beide partijen.

Aansprekende bedrijven
Rijnhuyse is zeer content met deze 2 aansprekende namen als sponsor. Broekhuis vertegenwoordigt maar liefst 19 automerken en is een zeer bekende naam in de regio Utrecht. Door de overeenkomst wordt het mogelijk om extra inkomsten voor de vereniging te genereren. Broekhuis heeft voor de tennisclub een mooi programma opgetuigd waarbij de club een bonus ontvangt in geval van verkoop, onderhoud en schadeherstel door leden of ouders van jeugdleden. Broekhuis stelt bovendien koffiebekers, flyers en polo’s voor barmedewerkers ter beschikking.

Met TennisDirect heeft Rijnhuyse weer een aanbieder van sportkleding en -materialen als sponsor. De digitale aanbieder TennisDirect sponsort de club door een shoptegoed, met speciale ledenactief en bij toernooien van de tennisvereniging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk