Katern

De Grote Showgroep van KRC Rolling ‘Sportploeg van het Jaar 2017’

De Grote Showgroep van Kunstrolschaats Vereniging KRC Rolling heeft in het Sport- en Evenementencomplex Merwestein de Award voor beste ‘Sportploeg van het Jaar 2017’ in ontvangst mogen nemen. Deze sportploeg heeft een fantastisch jaar gehad, zowel nationaal als internationaal. Onder de bezielende leiding van de trainers Mariëlle van Lare en Marcia de Wit en na een maandenlange intensieve voorbereiding, werd dit team voor de eerste keer in haar geschiedenis Nederlands Kampioen op het koningsnummer van het show-rijden, categorie grote groep.

In april tijdens de EK in Nantes reed de grote groep van 16 sporters zich naar een fraaie ere-plaats direct achter de supersterke en nagenoeg onverslaanbare teams uit Italië en Spanje. Het team reed een fantastische kuur welke door de jury zeer hoog werd gewaardeerd; al met al een regelrechte Europese doorbraak! Gedreven door dit schitterende resultaat heeft het team nu de ambitie door te dringen tot de wereldtop bij de WK in 2018.

‘Op grond van deze bijzondere prestaties is de Sportjury van mening dat de prijs voor de Sportploeg van het jaar 2017 moet worden toegekend aan De Grote Showgroep van KRC Rolling’ aldus de jury in haar rapport.

Ook genomineerd waren:

DUO Zoetemeijer/Roussey
Dit duo jiu jitsu werd Nederlands Kampioen tot 18 jaar. Op het WK in Athene behaalden zij een bronzen medaille. En tijdens het EK in Boekarest behaalden zij een fraaie zilveren plak.

VSV Vreeswijk Vrouwen 1
In het seizoen 2016-2017 wonnen zij de zogenaamde “dubbel”.Ze werden kampioen in de 4e klasse en wonnen zij ook de KNVB-beker. Een unieke prestatie van deze vrouwenploeg.

One thought on “De Grote Showgroep van KRC Rolling ‘Sportploeg van het Jaar 2017’

  1. A.Fokker

    Even een reactie op de sportploeg van het jaar waarom werd allen bij de meisjes Romee roussey en Bridget Zoetemeyer vermeld dat ze alleen Nerderlands kampioen terwijl ze ook zilver en brons op de EK en WK hebben behaald ? Het is maar een vraag want wij vonden dat nogal een beetje vreemd,terwijl het bij de andere ploegen wel gezegd werd.hartelijke groeten A.Fokker

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren