Katern

Bridgeclub Oudegein geeft gratis Bridge-clinic

Op donderdag 5 november geeft Bridgeclub Oudegein een gratis Bridge-clinic. Deze wordt gehouden in het gebouw van de Pétanquevereniging aan de Galecopperlaan en duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur, deelname is gratis. De clinic is bedoeld voor diegenen – paren of alleen – die vrijblijvend kennis willen maken met dit boeiende kaartspel. Meer informatie: José Canton tel: (030) 6033961.

In één avond leert u de basisprincipes van bridgen. U speelt zelf aan tafel onder leiding van een aantal ervaren bridgedocenten. Zij helpen u graag op weg de kern van het bridgespel te ontrafelen. Zoals bij alle clinics geldt ook hier: zelf doen, zelf ervaren, zien en voelen. Waar het om draait, is het binnenhalen van slagen. U staat er niet alleen voor, want bridge is een teamsport. Samen met een partner speelt u tegen twee andere spelers. Een team van ervaren bridgers van Bridgeclub Oudegein staat u met raad en daad bij en helpt u snel inzicht te krijgen.

Wilt u zich, na deze clinic, verder verdiepen in het bridgespel, dan kunt u inschrijven op de bridgecursus van Bridgeclub Oudegein, die op 13 januari 2016 van start gaat. Inlichtingen bij bridgedocent: Rob Kilian, robkilian@ziggo.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk