Breakfast in Nieuwegein

Op maandagmorgen 9 januari aanstaande wordt om 07.00 uur, in samenwerking met het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum, weer een ‘Breakfast in Nieuwegein’ gehouden. Een ontbijtsessies voor zelfstandige professionals die wonen en of ondernemen in Nieuwegein.

Breakfast in Nieuwegein wordt georganiseerd door Huub van Baal, ondernemer en voorzitter van BiZZp en de gastheer van het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum, Cees van Suylekom. Voor slechts 15 Euro zorgt de organisatie voor een prima ontbijt in een sfeervolle en inspirerende omgeving. Je krijgt de gelegenheid om de week te beginnen met het maken van afspraken met collega ondernemers. Door elkaar te helpen en te informeren maak je een start en ga je samen op weg naar (nieuwe) opdrachten. Wat is mooier om de week zo te beginnen!

Het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum is gevestigd op de Marconibaan 42-H in Nieuwegein. Wil je deelnemen aan ‘Breakfast in Nieuwegein’ stuur dan voor zaterdag 7 januari een e-mail naar breakfastinnieuwegein@gmail.com met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk