Breakfast in Nieuwegein

Op maandagmorgen 14 november wordt om 07.00 uur, in samenwerking met het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum, in Nieuwegein de start gegeven van een reeks ontbijtsessies onder de naam “Breakfast in Nieuwegein.” Zelfstandige professionals die wonen en of ondernemen in Nieuwegein worden uitgenodigd aan deze unieke ontbijtbijeenkomst deel te nemen.

Breakfast in Nieuwegein wordt georganiseerd door Huub van Baal, ondernemer en voorzitter van BiZZp en de gastheer van het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum, Cees van Suylekom. Voor slechts 15 Euro zorgt de organisatie voor een prima ontbijt in een sfeervolle en inspirerende omgeving. Je krijgt de gelegenheid om de week te beginnen met het maken van afspraken met collega ondernemers. Door elkaar te helpen en te informeren maak je een start en ga je samen op weg naar (nieuwe) opdrachten. Wat is mooier om de week zo te beginnen!

Het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum is gevestigd op de Marconibaan 42-H in Nieuwegein. Wil jedeelnemen aan de eerste “Breakfast in Nieuwegein” stuur dan voor zaterdag 12 november een e-mail naar breakfastinnieuwegein@gmail.com met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk