Katern

Brassband Eendraght zoekt nieuwe jonge leden

Brassband Eendraght uit Vreeswijk is op zoek naar nieuwe jonge leden. De band bestaande uit koperblazers en slagwerk, repeteert elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Rode Kruisgebouw aan de Constructieweg 6 in Nieuwegein. Iedereen van jong tot oud, wordt uitgenodigd om eens een blaasinstrument zoals de cornet, de althoorn of de trombone uit te proberen in een eerste gratis proefles. Kinderen vanaf groep 5 kunnen na de proefles deelnemen aan een snuffelproject van 3 lessen voor een totaalprijs van 10 euro.

Het repertoire is breed. Er worden verschillende stijlen gespeeld, van popmuziek (Michael Jackson) tot filmmuziek (Run Free uit de film Spirit), maar ook Latijns Amerikaanse muziek en grotere concertwerken staan op het programma. De band geeft regelmatig concerten, zowel in Nieuwegein als daarbuiten. Het gemiddeld aantal concerten ligt momenteel op vier concerten per jaar. Op zaterdag 14 september is de Brassband ook te zien en te horen op de jaarmarkt in Vreeswijk. De vereniging telt op dit moment ongeveer 25 leden en maakt een groeiperiode door. Maar zijn nog steeds op zoek naar nieuwe muzikanten!

Zin om te komen kijken? Kijk op de website of meld je voor een proefles aan bij Margareth Sanderse via email: opleiding@brassbandeendraght.nl of neem telefonisch contact op met Jan Tinnissen 030-6061593.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren