Katern

Brandweer start met inloopspreekuur

De brandweer in Nieuwegein-Noord aan de Nevelgaarde start vanaf maandag 2 mei met inloopspreekuren voor burgers. Iedere eerste maandag van de maand, de dag dat ook het luchtalarm wordt getest, is de kazerne van 10.00 tot 12.30 uur geopend om mensen met vragen over brandveiligheid van antwoord te voorzien.

De inloopspreekuren zijn heel laagdrempelig en informeel. Door middel van deze inloopspreekuren wil de brandweer, in samenwerking met Veiligheidsregio Utrecht, mensen ook daadwerkelijk in actie laten komen en maatregelen laten treffen.

Vraag jij je wel eens af hoe brandgevaarlijk (of niet) het schakelen van meerdere stekkerdozen is? Of hoeveel rookmelders je in huis nodig hebt? Misschien maak je je wel zorgen over brandgevaarlijke situatie bij je ouders in huis, of bij je buren. Sta jij wel eens stil bij de brandveiligheid in je huis en heb je nog wat vragen? Loop dan eens binnen tijdens het inloopspreekuur van de kazerne aan de Nevelgaarde. Een afspraak maken is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren