Katern

Brandweer houdt open dag

Op zaterdag 14 juni a.s. houdt de brandweer Nieuwegein haar jaarlijkse open dag in de brandweerpost aan de Nevelgaarde 1. De deuren zijn geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur. Naast de brandweer zijn de politie en de ambulancedienst aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De open dag is een goede gelegenheid om kennis te maken met zowel de taken die de brandweer heeft als met de manier waarop zij die uitvoert. Naast het bestrijden van branden en het verlenen van hulp bij ongevallen heeft de brandweer ook als taak het voorkomen van branden. Daarom zal op de open dag ook een voorlichtingsstand aanwezig zijn waar u hierover informatie kunt krijgen.

Tijdens de open dag kan het publiek de brandweerauto’s bewonderen evenals de brandweerboot en de perslucht-apparatuur. De apparatuur wordt ook gedemonstreerd, waarbij het publiek een actieve rol kan spelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Brandweer houdt open dag

Op zaterdag 21 september houdt de brandweer Nieuwegein haar jaarlijkse open dag in de brandweerpost aan de Nevelgaarde. De deuren zijn geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het thema dit jaar is “De vernieuwing”, omdat het afgelopen jaar een groot gedeelte van brandweerauto’s is vervangen.

De open dag is een goede gelegenheid om kennis te maken met zowel de taken die de brandweer heeft als met de manier waarop zij die uitvoert. Naast het bestrijden van branden en het verlenen van hulp bij ongevallen heeft de brandweer ook als taak het voorkomen van branden. Daarom zal op de opendag ook een voorlichtingsstand aanwezig zijn waar u hierover informatie kunt krijgen zoals ook demonstraties en een ‘banenbank’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk