Video Update: Brand in woning aan de Noorderstraat ontstaan door wasdroger op zolder

Maandagmiddag 5 november even voor 14.30 uur heeft er brand gewoed in een woning aan de Noorderstraat in Vreeswijk. Door de brand was er veel rookontwikkeling. De brandweer was met veel materieel aanwezig, waaronder een ladderwagen om bij het dak te komen.

Een woordvoerder van het VRU (Veiligheid Regio Utrecht) laat onze redactie weten dat bij de brand geen gewonden zijn gevallen. Eén van de bewoners was thuis toen de brand ontstond. Hij belde direct 112. De brand, ontstaan in een wasdroger op de zolder veroorzaakte een aanzienlijke roet- en rookschade aan de woning. De bewoner is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De woning is door de brandweer gelucht. Stichting Salvage zal de boel afwikkelen. De bewoners zullen elders worden ondergebracht tot de schade is opgeruimd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren