Brand bij metaalbewerkingsbedrijf

Bij metaalbewerkingsbedrijf Vianen B.V. aan de van Musschenbroekbaan op industrierterrein Plettenburg is vrijdagavond rond 19.10 uur brand ontstaan. De brand werd opgeschaald naar grote brand. Rond 20.30 uur was de brandweer de brand meester. Brandweermensen uit IJsselstein en Lopik helpen hun collega’s uit Nieuwegein bij de bestrijding van de brand. Direct naast het bedrijf dat papier en metaal verwerkt, staat een woonhuis.

“In een loods staan metaalkrullen in de brand”, zo meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Van buitenaf was alleen rook te bemerken. Het is nog onbekend of er mensen aanwezig waren in het bedrijf en of er gewonden zijn gevallen. De adviseur gevaarlijke stoffen was ook ter plaatse. De brandweer kreeg advies over de bestrijding van de brand. Omwonenden die last van de rook hadden, werden geadviseerd ramen en deuren te sluiten. (Foto’s: Frits Kleppe)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren