Bouwspeeltuinen in Nieuwegein organiseren weer de Kindervakantieweek

Dit jaar zal er opnieuw een Kindervakantieweek worden georganiseerd door de twee bouwspeeltuinen in Nieuwegein. Deze vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie en vindt plaats in de laatste week van de zomervakanteiis (14 t/m 18 augustus). Het thema dit jaar is: ’Sprookjes’!

Het belooft sprookjesachtig en magisch te worden want de kindervakantieweek kent weer een superleuk en vol programma met diverse activiteiten zoals: theater, hutten bouwen, sportieve activiteiten en ook leuke spelletjes (Jeugdland) of een speurtocht (Bouwgein) voor de oudste deelnemers. Kinderen van 9 jaar en ouder, die dat willen, mogen een nachtje komen slapen van donderdag op vrijdag (er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze spannende overnachting).

De inschrijfavond is op woensdag 7 juni. De inschrijving verloopt dit jaar bij de beide speeltuinen verschillend. Kijk op de website van de bouwspeeltuin waar u uw kind wilt inschrijvwn. Hier vindt u meer informatie over de Kindervakantieweek en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Voor Bouwgein in Nieuwegein Noord gaat u naar de website van Bouwgein en voor Nieuwegein Zuif gaat u naar de website van Jeugdland. Beide bouwspeeltuinen hebben een maximaal aantal deelnemers. Als het aantal aanmeldingen te groot is, zal er helaas geloot moeten worden en zullen kinderen op een wachtlijst geplaatst worden.

De bijdrage is voor bouwers (vanaf 6 jaar) 22,50 euro, voor kleuters 17,50 euro. Kinderen met een Stadspas betalen 2,50 euro.

Vrijwilligers gezocht
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Dus vind je het leuk om een dag of de hele week te komen helpen, stuur dan een mail naar kvw@bouwgein.nl of naar vrijwilligerskvw.jeugdland@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk