Bouwspeeltuin Jeugdland doet mee met NLDoet

Bouwspeeltuin Jeugdland doet op zaterdag 17 maart ook weer mee aan NL Doet. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zullen de vrijwilligers aan de slag gaan om de speeltuin mooier en veiliger te maken voor de kinderen. NL Doet is de nationale vrijwilligersdag van het Oranje Fonds. Op deze dag besteedt het Oranje Fonds aandacht aan het belang van vrijwilligerswerk.

Jose Klein Haneveld: ‘We hebben genoeg te doen. We gaan bijvoorbeeld een tractorband plaatsen, onkruid verwijderen, snoeien en planten poten. We maken een picknick tafel die ook geschikt is om aan te zitten voor rolstoel gebruikers. En we bouwen een bak op wielen voor het kleine speelgoed. Bij droog weer verven we het een en ander. En als het niet droog is dan zijn er nog wel een paar andere klussen te doen.’

Er hebben zich ondertussen voldoende vrijwilligers aangemeld. Er komen 7 jongeren die een deel van hun MAS stage komen doen, D66 afdeling Nieuwegein komt helpen en ook een aantal vrijwilligers van de bouwspeeltuin zijn 17 maart aanwezig. ‘Jeugdland is heel blij met al deze mensen die belangeloos een dag komen helpen’ aldus Jose Klein Haneveld van de bouwspeeltuin in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk