Bouwspeeltuin Bouwgein doet mee aan Rommelroute

Bouwspeeltuin Bouwgein opent op 24 juni aanstaande haar terrein voor kinderen die mee willen doen aan de Fiets-Rommelroute. Zij mogen tussen 11.00 uur en 14.00 uur hun tweedehands of zelfgemaakte spulletjes die zij niet meer nodig hebben bij Bouwgein komen verkopen aan bezoekers van de Rommelroute.

Kinderen van 12 jaar of jonger kunnen zich aanmelden door een e-mailtje te sturen met daarin hun naam en leeftijd en dat ze bij Bouwgein willen zitten. Aanmelden kan nog tot 17 juni. Deze datum geldt alleen voor Bouwgein. De inschrijftermijn voor de Fietsrommelroute zelf is inmiddels gesloten.

“We zijn heel erg blij met het aantal aanmeldingen. Vorig jaar hadden we bijna 80 adressen en nu maar liefst 109”, vertelt medeorganisator Renée Blom. “Ook zien we dat er nu meer groepjes buren zijn die met een deel van hun straat meedoen. En natuurlijk hopen we dat veel kinderen zich gaan aanmelden voor een plekje op Bouwgein waar ook een groot springkussen komt te staan, kleurplaten zijn en spelletjes gedaan kunnen worden. De vrijwilligers van de bouwspeeltuin kijken ook nog of ze de kinderen kunnen laten schminken. Kortom iedereen doet erg zijn best om er een leuke dag van te maken.”

Voor meer informatie of aanmelden voor de kinderrommelmarkt, stuur een mail naar: rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren