Bouwhuis Groep transformeert kantorencomplex Nieuwegein in luxe wooncomplex

De Bouwhuis Groep uit Apeldoorn heeft het kantorencomplex aan de Marconibaan 5-55 in Nieuwegein aangekocht ter herontwikkeling naar het Edelwonen woonconcept. Vanaf het eerste kwartaal 2020 zal het nieuwe wooncomplex ‘De Robijn Nieuwegein’ de deuren openen.

Het huidige kantorencomplex is gelegen in de wijk Plettenburg nabij Park Oudegein. De Robijn Nieuwegein krijgt 140 nieuwe, moderne en comfortabele appartementen met een maandhuurprijs vanaf circa € 650,-. De woningen variëren qua afmeting tussen de 50-70 m² en zijn wisselend voorzien van een eigen balkon.

Jonald Bouwhuis, directeur van Bouwhuis Groep: “Mede door de gunstige ligging tussen de snelwegen A2, A12 en A27 zijn de woningen uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Alle woningen worden compleet, gestoffeerd en luxe opgeleverd met alle gemakken, faciliteiten en veiligheid die onlosmakelijk verbonden zijn aan de Edelwonen locaties. Het is wonen in een sfeervolle en veilige omgeving dankzij onder andere het cameratoezicht, de huismeester, een lounge met poolbiljart, sauna, zonnebank, een gezamenlijk terras en parkeren op eigen terrein.”

Het gebouw aan de Marconibaan

One thought on “Bouwhuis Groep transformeert kantorencomplex Nieuwegein in luxe wooncomplex

  1. Gytha hendriksen

    Kan je je inschrijven voor De Robijn Nieuwegein?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren