Bouw jij mee aan de vernieuwde NBC eventlocatie?

Het NBC Congrescentrum is op zoek naar aanpakkers. Enthousiaste collega’s die willen meebouwen aan ons mooie familiebedrijf. Momenteel is de bouwfase van het vernieuwde NBC begonnen en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Van sales binnendienst tot elektricien en van timmerman/timmervrouw tot accountmanager!

Wanneer je bij het NBC werkt, kom je te werken in een familiebedrijf waar wij samen met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen creëren. Wij willen altijd de verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Momenteel doen we dat op onze locatie Green Village en straks weer op onze vernieuwde locatie NBC die we aan het opbouwen zijn.

Binnen ons bedrijf staan er vijf kernwaarden centraal: vertrouwen, kwaliteit, gedrevenheid, plezier en betrokkenheid. Deze waarden vormen voor ons de rode draad in onze samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. We vinden het belangrijk dat er op die vlak een match is tussen deze waarden en iedereen waarmee wij samenwerken. Dit staat namelijk aan de basis van een succesvolle samenwerking.

Werken bij het NBC Congrescentrum is verder…….

  • Een goed salaris passend bij je ervaring;
  • Een fijne work-life balance, want je kunt bij ons vier of vijf dagen werken. Net wat jij wilt!
  • Een lekkere lunch, goede koffie en de hele dag smakelijke snacks. Je wordt bij ons goed verzorgd tijdens je werkdag;
  • Prettige werktijden. Zo hoef je bijvoorbeeld voor de functies van elektricien en timmerman/
    timmervrouw iets minder vroeg je bed uit dan de ‘normale bouw’ en stem je voor de salesvacatures je werktijden af met je collega’s;
  • Gezellige borrels in onze eigen kroeg en leuke collega’s;
  • En natuurlijk genoeg vakantiedagen, 25 om precies te zijn bij een fulltime baan.

Bekijk alle vacatures op www.werkenbijnbc.nl en solliciteer!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk