Bouw je droom op de Galecopperzoom

De gemeente stelt het gebied aan de Galecopperzoom tot 2030 beschikbaar voor tijdelijke ontwikkelingen met als vertrekpunt om de gemeentelijke rentelasten te verlagen voor het gebied en de Galecopperzoom een meerwaarde te geven voor de omgeving (maatschappelijk rendement.)

Het afgelopen jaar zijn zowel door bewoners als ondernemers talloze ideeën geopperd voor de Galecopperzoom. Centraal stonden de thema’s duurzaamheid, leisure/recreatie en educatie. Daar is een aantal mooie ideeën uitgekomen die vragen om uitgewerkt te worden. Ook nieuwe ideeën en persoonlijke dromen zijn van harte welkom op 6 en 7 november aanstaande in de VIPbus, de rijdende winkel van inspiratie en innovatie. Medio december kunnen alle ideeën gepresenteerd worden aan een vakkundige jury en krijgen de meest kansrijke de mogelijkheid hun plan te realiseren.

Woensdag 6 – en donderdag 7 november kunnen nog ideeën aangescherpt of ingediend worden. De VIPbus zal die dagen van 15.00 uur tot 21.00 uur staan aan de Galecopperzoom ter hoogte van de oude wielerbaan. De bedoeling is dat medio januari/februari 2014 de uitgekozen projecten gerealiseerd zullen worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren