BoekStartdag bij Bibliotheek De tweede verdieping

In juni start de bibliotheek met het landelijke leesbevorderingsprogramma BoekStart. Daarom wordt op zaterdag 11 juni 2022 de BoekStartdag gevierd. Een gratis dag vol leesplezier, bezoek van Marjet Huiberts, voorleesmomenten én natuurlijk BoekStartkoffertjes bij bibliotheek De tweede verdieping. De opening zal om 10.00 uur worden verricht door Marieke Schouten, wethouder laaggeletterdheid.

Marjet Huiberts

Direct na de opening komt Marjet Huiberts, schrijfster van bekende boeken als Aadje Piraatje, Ebbie en We hebben er een geitje bij!, langs in de bieb. Kinderen kunnen lekker op schoot kruipen bij papa of mama en luisteren naar de mooie, leuke en spannende verhalen.

eugdexpert Susanne Mol: “We richten een speciaal chillhoekje in waar ouders en kinderen samen onder meer ‘knisperboeken’ kunnen ontdekken. Samen voorlezen is gezellig en leuk. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Tijdens deze BoekStartdag willen we iedereen laten kennismaken met leesplezier: vanaf de allerkleinste bezoekers!”

Over BoekStart
Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. In het gratis BoekStartkoffertje zitten boeken, leuke materialen en een gratis lidmaatschap voor kindjes. Aanmelden voor deze dag kan op de website van bibliotheek De tweede verdieping.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren