Boekbesprekingen in ‘t Dok

Buurtcentrum ‘t DOK organiseert een serie boekbesprekingen met als thema ‘bewustwording’. Er wordt gestart met het boekje “Houden van jezelf, basis van geluk” door Paul Salim Kluwer. Tijdens de bijeenkomsten wordt hierover van gedachten gewisseld.

Op een speelse psychologische en spirituele manier worden de vele facetten van de levensweg naar het houden van onszelf beschreven. Iedere deelnemer aan deze boekbesprekingen zal veel van zichzelf herkennen en bemoedigd worden om naar zichzelf te kijken en naar zijn medemensen als spiegel voor zichzelf, voorspelt de organisatie. Het boekje gaat over alles dat ons in de weg staat om bij onszelf te komen. Acceptatie van jezelf is het belangrijkste uitgangspunt van innerlijke groei en bewustwording.

Wie vanzichzelf houdt, kan gelukkig zijn. Wie zichzelf niet accepteeert zoekt voortdurend bevestiging van zijn omgeving. Onzekerheid, jaloezie, minderwaardigheidsgevoelens en faalangst kunnen iemand diep ongelukkig maken. De wekelijkse bijeenkomsten, in totaal 5 maal voor dit boekje, start op dinsdagmiddag 6 november van 14.00 to 15.30 uur. De kosten bedragen 5,= per middag.

Van te voren moeten de deelnemers bij de boekhandel het boekje aanschaffen a fl. 10,90. Het is uitgeven in de Ankertjesserie No. 250. Wie interesse heeft om mee te doen, kan zich vóór dinsdag 2 november aanmelden bij ‘t DOK.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk