Bluesavond in ‘t Veerhuis

Op zaterdag 28 oktober aanstaande treedt de bekende Nieuwegeinse band ‘Rini’s Blues Kitchen’ (een 5 mans formatie) op in ‘t Veerhuis in Nieuwegein Zuid. Zij zijn o.a. ook bekend van covers van Cuby & Blizzars. De band begint te spelen om 21.00 uur en eindigt om 00.30 uur. Nog leuker, de toegang is gratis!

Rini’s Blues Kitchen

Vanaf het eerste moment dat de bandleden van Rini’s Blues Kitchen bij elkaar kwamen was daar één brok aan muzikaliteit. Zet vijf muzikanten met een enorme dosis ervaring in de blues, rock en soul bij elkaar en je hebt een geweldige bluesband overgoten met een sausje van soul en rock!

De krachtige soulvolle en met blues en passie doordrenkte stem van zangeres Rini Kleijn zorgen dat je móet blijven luisteren (I’ve Got The Bullets, Soulmachine). Voeg daarnaast het scheurende maar tevens ook subtiele gitaarwerk van één van Neerlands beste rockgitaristen, Alfred van der Linden (Bintangs, Juniors, Frank Kraayeveld Band, BigBamBoomBand) toe, het steady baswerk van Fred Jacquet (T-Bone Mistakes, BigBamBoomBand), het fantastisch tapijtje van toetsen/hammond door Sjef Smets (Henk en de Stainless Steelband, All Star Band, Arrows) en de geniale drumbeats van de technisch zeer vaardige drummer Jasper Samson (capsones, JSSY, Ismene) en je hebt alle ingrediënten voor Rini’s Blues Kitchen.

Rini’s Blues Kitchen brengt een heerlijk portie blues, overgoten met rock en soul, nummers van onder meer Susan Tedeschi, Beth Hart, Stevie Ray Vaughn, Janiva Magness.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk