Blauwe brug weer open

De Blauwe brug is vrijdag 24 februari vanaf 16.30 uur weer open voor alle verkeer. De Geinbrug wordt vanaf maandag 27 februari 08.00 uur opengesteld voor de voetgangers en de fietsers. Vanaf 12.00 uur kan dan het gemotoriseerd verkeer weer gebruik maken van de Geinbrug.

Op vrijdag 24 februari gaat busvervoerder Connexxion na 19.00 uur weer over op de normale dienstregeling voor de buslijnen 65 en 66. Dat betekent dat de halte bij begraafplaats Noorderveld dan ook weer in gebruik is.

De Blauwe brug en de Geinbrug werden tijdens de krokusvakantie vanaf maandag 20 februari afgesloten voor alle verkeer omdat de slijtlaag van beide bruggen moest worden vervangen. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, heeft de aannemer tijdens de werkzaamheden een tent geplaatst over de beide bruggen. Op deze manier kon de nieuwe slijtlaag op de gewenste manier drogen. De werkzaamheden voor de Blauwe brug zijn eerder gereed gekomen omdat de temperatuur buiten niet ver onder het nulpunt kwam. Het verkeer werd in de tussentijd ter plekke met borden omgeleid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk