Blacky en Boefie zijn nog steeds vermist

Sinds 16 juli is de Perzische poes Blacky vermist. Haar naam zegt het al ze is zwart halflang harig. Ze heeft veel klitten op de buik en lijkt jong doordat ze vrij klein is maar ze is al 16 jaar oud. Blacky is een echte binnenkat al kwam ze wel af en toe in de afgesloten tuin. Toch wist ze te ontsnappen, wat erg opmerkelijk is voor haar.

Niet alleen Blacky is vermist aan de Koetsdrift in de wijk Batau Zuid. Maar ook haar huisgenoot Boefie is sinds 2 mei vermist. Boefie is een Europese Korthaar en zij is wit met zwarte vlekken op het kopje, rug en heeft een zwarte staart. De eigenaren zitten nu helemaal zonder katten. Het vreemde is dat er niets veranderd is in hun omgeving, niet met vakantie geweest of een verhuising. Het is een raadsel waar deze katten gebleven zijn.

Zou u eens in de schuur of garage willen kijken of ze daar niet zitten? Weet u waar Blacky of Boefie is, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten, telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren