Black Friday Week begonnen op Cityplaza

Dit jaar is het slim shoppen bij Winkelcentrum Cityplaza tijdens de Black Friday Week, die duurt tot en met zaterdag 28 november. Kom op rustige uren en dan profiteer je van leuke extra’s. Om de bezoeken zoveel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen de winkeliers het extra wanneer je Cityplaza tijdens daluren bezoekt.

Shop in daluren en geniet van extra’s zoals gratis cadeaukaarten, Scan & Win actie’s en gratis parkeren. Deze daluren zijn tot en met zaterdag 28 november tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Zo kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoeken.

Gratis Cadeaukaart op 26, 27 en 28 november
Het levert nu nóg meer voordeel op om tijdens de Black Friday Week vroeg uit de veren te gaan, want van donderdag 26 november tot en met zaterdag 28 november kunnen de eerste 100 shoppers op vertoon van hun kassabon bij The Point een Cityplaza cadeaukaart ophalen. Dit is alleen voor vroege shoppers die voor 11.00 een aankoop doen. LET OP: OP IS OP!

Scan & Win actie
Het is simpel: shop op rustige uren, scan je kassabon en win je aankoopbedrag terug. Tot een maximum van € 250,-. Dat is nog eens leuk winkelen. Hoe werkt het?

  1. Shop in de daluren; van 09.00 tot 11.00 uur
  2. Upload je kassabon via (alleen op mobiele telefoon beschikbaar) en vul je gegevens in;
  3. Maak kans op jouw aankoopbedrag retour.

Je hebt tot en met 2 december de tijd om je kassabon te uploaden. Op 3 december worden de winnaars geïnformeerd per mail. Misschien ben jij straks wel een van de gelukkige winnaars! Lees hier de voorwaarden.

Gratis Parkeren
Slim shoppen wordt tijdens de Black Friday Week beloond met gratis parkeren! Van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november parkeer je in de daluren van 07.00 uur tot 11.00 uur helemaal gratis in de parkeergarages van Cityplaza Nieuwegein.

Ook dit jaar hebben de ondernemers op Cityplaza hoge kortingen en te gekke extra’s voor jou in petto. Bekijk hier het overzicht met alle voordelen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren